Η εταιρία

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ECONOMYSERVICEPARTS.GR
 
Το economyserviceparts.gr είναι ένα νέο e-shop που σκοπό του έχει την εύκολη και οικονομική εύρεση λύσεων σε ότι έχει να κάνει με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων!
 
Η βάση του είναι στηριγμένη πάνω στην εμπειρία μας, η οποία ανέρχεται πλέον στα 40 χρόνια πάνω στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων! Αυτή η εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε καλά τι ειναι αυτό που χρειάζεται σήμερα ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, και να του παρέχουμε αύτο που ακριβώς που επιθυμεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Στον τομέα της αναζήτησης ανταλλακτικών θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα για κάθε αυτοκίνητο. Η αναζήτηση είναι εύκολη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μερικά κλικ!!! Επιλέγετε πρώτα τη μάρκα του αυτοκινήτου σας και έπειτα το μοντέλο, στη συνέχεια τη χρονολογία και τελος τον τύπο του κινητήρα σας. Τόσο απλά θα βρεθείτε σε μία λίστα , στην οποία αναγράφονται όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά.Οι φωτογραφίες κάθως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν βοηθούν στο να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει. Εαν παρόλα αυτά αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα ηλεκτρονικών παραγγελιών για να σας εξυπηρετήσουμε.

Προσθέτετε τα ανταλλακτικά που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών και καταχωρείτε την παραγγελία σας. Επειτα εκπρόσωπος μας από τμήμα επεξεργασίας ηλεκτρονικών παραγγελιών θα επικοινωνήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών-αξεσουάρ που έχετε επιλέξει καθώς και τον τρόπο αποστολής. Στην συνέχεια θα λάβετε e-mail επεξεργασίας-επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Το e-shop economyserviceparts.gr λειτουργεί τόσο σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε Smartphone - Tablet συσκευές.


Η ομάδα του EconomyServiceParts.gr σας εύχεται μια ευχάριστη και εύκολη πλοήγηση στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας.

Menu
Τηλεφωνικό κέντρο
2109233640 - 2177068443