Επικοινωνία: 210 9233360 & 698 8622232

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. AR32310

Αναζήτηση Λιπαντικών

Κάντε κλικ εδώ

Αναζήτηση Φανοποιείας

Κάντε κλικ εδώ
ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ECONOMY-SERVICEPARTS.GR
 
Το economy-carparts.gr είναι ένα νέο site που σκοπό του έχει την εύκολη και οικονομική εύρεση λύσεων σε ότι έχει να κάνει με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων!
 
Η βάση του είναι στηριγμένη πάνω στην εμπειρία μας, η οποία ανέρχεται πλέον στα 40 χρόνια πανω στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων! Αύτη η εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε καλα τί ειναι αυτό που χρειάζεται σήμερα ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, και να του παρέχουμε αύτο που ακριβώς επιθυμεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Στη σημερινή εποχή αλλωστε, που η χώρα μας δοκιμάζεται στον τομέα των οικονομικών, οι χαμηλές τιμές είναι και κοινωνική ανάγκη!
ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Στον τομέα της ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα για κάθε αυτοκίνητο. Η αναζήτηση είναι εύκολη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι 2 κλικ!!! Επιλέγεται πρώτα τη ΜΑΡΚΑ του αυτοκινήτου σας και έπειτα το ΜΟΝΤΕΛΟ! Οι φωτογραφίες που υπάρχουν βοηθούν στο να είστε σίγουροι ότι βλέπετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Τόσο απλά θα βρεθείτε σε μία λίστα , στην οποία αναγράφονται όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά σε ποιότητες ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ AFTERMARKET (ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ), ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ! Προσθέτετε τα ανταλλακτικά που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι παραγγελιας και το μόνο που μένει πλέον είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να παραλάβετε τα ανταλλακτικά σας. Υπάρχει η δυνατότα  αποστολής σε όλη την Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών και courier, καθώς και στην Αττική με courier ή δικό μας όχημα!